Scrisoare deschisă lui Adrian Dumitru, primarul din Blejoi

Publicat in Administratie 15 Noiembrie 2009 2192 ori
Google+ WhatsApp
Scrisoare deschisă lui Adrian Dumitru, primarul din Blejoi
Scrisoare deschisă lui Adrian Dumitru, primarul din Blejoi

Un cetăţean al comunei Blejoi s-a săturat de mirosurile emanate de coşurile Avicola SA Blejoi. În anumite zone ale localităţii, dimineaţa aerul este irespirabil, iar lucrul acesta poate fi confirmat de orice inspector de mediu care crede că merită să-şi mişte fundul în direcţia aia. Nu de alta, dar la propagandă şi seminarii suntem atât de performanţi…

“Stimate Domnule Primar,

Ca si contribuabili la bugetul comunei, noi, locuitorii acesteia, avem dreptul la un aer curat si nepoluat. Dupa cum stiţi si dumneavoastra, sunt mai multe societati pe teritoriul comunei care polueaza aerul, dar dintre toate se remarca  societatea Avicola SA, care aproape zilnic ne contamineaza aerul cu reziduri rezultate in urma dejectiilor mortaciunilor, care practic lasa aerul de nerespirat.

Astfel, localnicii comunei Blejoi va roaga sa luati masurile necesare  pentru a depolua aerul si pentru a-l face din nou respirabil. Sa nu uitam ca acele reziduri nu numai ca lasa aerului un miros greu, ci si faptul ca prin aer se pot transmite virusi si bacterii provenite de la aceste reziduri.

Cu totii dorim sa fim sanatosi si să respiram un aer curat.

Iar in privinta consilierilor, am dori ca acestia sa stea de vorba cu localnicii  nu numai cand sunt in pragul alegerilor. Dorim o mai buna colaborare cu reprezentantii primariei si infrumusetarea comunei in care locuim, dorim aer curat si respect.

Cu stima, un locuitor al Comunei Blejoi”.

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro

ARTICOLE ASEMANATOARE