Uite-l pe noul sef al Politiei Comunitare Ploiesti, Adrian Vaida

Publicat in Administratie 13 Noiembrie 2009 Actualizat: 29 Martie 2010 1511 ori
Google+ WhatsApp
Uite-l pe noul sef al Politiei Comunitare Ploiesti, Adrian Vaida
Uite-l pe noul sef al Politiei Comunitare Ploiesti, Adrian Vaida

Carmen Gheorghe, actuala şefă a Poliţiei Comunitare Ploieşti, i-a intrat "pe dos" primarului Andrei Volosevici încă de anul trecut. A trecut un an de mici persecuţii, răutăţi, cuvinte grele, toate coordonate sau susţinute personal de Andrei Volosevici, care n-a reuşit să găsească nimic concret ca s-o dea afară. Finalul favorabil al alegerilor prezidenţiale l-a relaxat pe primar, aşa că a decis înlocuirea directoarei Poliţiei Comunitare Ploieşti fără motiv. Iar noul şef este ăsta din poză, pe numele lui Adrian Vaida.

Ca să fiu delicat, pot să vă spun că Vaida nu e deloc celebru pentru inteligenţa lui, ci mai degrabă pentru sutele de buchete de flori pe care i le-a dus Simonei Dolniceanu, pe când aceasta era consilierul personal al primarului Andrei Volosevici. Şef al nucleului PDL din Poliţia Comunitară Ploieşti, Vaida se poate lăuda cu faptul că cel puţin 10% din oamenii din subordine - cei de la pază obiective - nu-l ştiu după moacă. De fapt, a încercat şi azi să-şi ferească moaca de aparatul foto. Motivul: "nu sunt în echipament complet". Păi, de ce dracu' nu-ţi porţi echipamentul, maestre?!

Nici CV-ul lui Vaida nu e vreo rachetă, deşi omul e absolventul unei şcoli militare de rachete şi artilerie. Născut în '68, căsătorit cu o asistentă medicală, cu o fată clasa a 10-a la LMV, inginer şi gardian public. A încercat şi o afacere, dar n-a mers.

Noul adjunct al lui Vaida va fi un alt personaj de excepţie: Cezar Stoichiţiu, fost poliţist, plecat din poliţie prin demisie. Din experienţa personală, pot să vă spun că un poliţist nu pleacă NICIODATĂ de bună voie din uniforma albastră, aşa că, mai mult ca sigur, Stoichiţiu ori a fost prins cu vreo mânăreală, ori pilit în misiune. Detalii - când aflăm.

 

www.ph-online.ro/joburi-prahova. Cel mai scurt drum spre un job!

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro