Si-au batut joc de 75.000 de euro: Statuia Libertatii arata jalnic dupa prima ploaie - GALERIE FOTO

Publicat in Administratie 24 Iunie 2012 Actualizat: 25 Iunie 2012 1405 ori
Google+ WhatsApp

Inaugurata de doua ori, o data cand a fost gata, si inca o data cand a avut nevoie fostul primar Volosevici de expunere electorala, statuia Libertatii din Ploiesti arata jalnic dupa prima ploaie. In corpul statuii intra apa, altfel nu se explica de ce soclul, alb imaculat acum cateva zile, acum e murdarit cu pete maro si verzi. Si, de cand a fost montata statuia, a plouat o singura data! 

 

Nici lucrarile la soclu nu s-au facut mai bine. Textul gravat a fost vopsit cu ceva de proasta calitate, care s-a intins ca o pata de cerneala pe sugativa.

 

Intr-una din fotografiile de mai jos puteti vedea si o alta latura a montajului: un surub arata ca o escrescenta la degetul mic al piciorului drept al statuii.

 

Reabilitatea si mutarea statuii Libertatii, din fata Casei Albe in sensul giratoriu de la Catedrala, au costat extrem de mult si n-au fost niciodata prezentate transparent sau justificate. Autorii morali ai actiunii sunt doi fosti: ex-primarul Andrei Volosevici si ex-consilierul municipal Florin Sicoie. Pe amandoi, electoratul i-a trimis acasa. A ramas cheltuiala de 75.000 de euro, pe ceva ce puteti vedea in Galerie Foto de mai jos.

 

 

Petre-Radu Apostol este ploiestean, are 35 de ani, si este absolvent al Universitatii Petrol si Gaze Ploiesti. Are experinta in presa scrisa si online. Scrie pe PH-online.ro din 2010. office@ph-online.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.