Incep probele pentru repornirea agentului termic! Termo Ploieşti: Estimăm că până la sfârşitul acestei săptămâni, distribuţia apei calde va putea fi reluată în tot oraşul

Publicat in Administratie 19 Octombrie 2022 2729 ori
Google+ WhatsApp
Incep probele pentru repornirea agentului termic!  Termo Ploieşti: Estimăm că până la sfârşitul acestei săptămâni, distribuţia apei calde va putea fi reluată în tot oraşul
Incep probele pentru repornirea agentului termic! Termo Ploieşti: Estimăm că până la sfârşitul acestei săptămâni, distribuţia apei calde va putea fi reluată în tot oraşul

Societatea Termo Ploieşti SRL

Informare de presă

Stimaţi ploieşteni, vă anunţăm că mâine, 19 octombrie 2022, vor începe probele pentru repornirea sistemului de alimentare cu apă caldă în blocurile racordate la Centralele termice 23 August şi Bucov.
În ceea ce priveşte reluarea distribuţiei de apă caldă în celelalte zone ale oraşului, va informăm că angajaţii societăţii acţionează pentru umplerea sistemului SACET cu apă, efectuarea probelor de retea si la toate punctele termice/module termice din cartiere inclusiv retea secundara şi aducerea agentului termic la o temperatura ce poate asigura furnizarea de apa calda menajera.

În acest moment, în funcţie de probleme tehnice identificate, estimăm că, până la sfârşitul acestei săptămâni, distribuţia apei calde va putea fi reluată în tot oraşul.

Rugăm toţi abonaţii să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.
Vom reveni periodic cu informaţii de interes public până la reluarea distribuţiei de apă caldă şi caldură în tot oraşul.

Societatea SC TERMO PLOIEȘTI SRL
18.10.2022

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.