Ce spune seful Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Sud-Muntenia despre facturile intarziate de Electrica

Publicat in Administratie 15 Octombrie 2022 1561 ori
Google+ WhatsApp
Ce spune seful Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Sud-Muntenia despre facturile intarziate de Electrica
Ce spune seful Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Sud-Muntenia despre facturile intarziate de Electrica

Ion Iordachescu, comisar-sef al CJPC Regiunea Sud-Muntenia, sustine ca institutia pe care o conduce va urmari indeaproape situatia emiterii facturilor de catre Electrica Furnizare, astfel incat sa nu existe surprize neplacute pentru consumatori.

Iordachescu a declarat ca intarzierile emiterii facturilor in ultimele luni au la baza modificarile legislative in domeniu.

"Un anunț pentru toți consumatorii din Prahova, și nu numai, cei care nu au primit factura de la Electrica de luni bune și care au reclamat, dar și pentru cei care nu au reclamat, dar sunt la fel de îngrijorați.
Comisariatul Regional Protecția Consumatorului - Regiunea Sud Muntenia urmărește îndeaproape evoluția situației actuale și poartă discuții permanente cu conducerea Electrica, iar eu personal, în calitate de Comisar Șef al acestei regiuni vreau sa ma asigur ca nimeni nu va avea de suferit . Înțeleg dificultatea în care se afla furnizorul în urma recentelor schimbări legislative , însă nu vom accepta ca persoanele vulnerabile sa sufere și mai mult și sa se regăsească intr-o situație disperata fără ieșire având sume imense de achitat din urma.
Pentru o transparenta totala, vă atașez ultima adresă transmisă către conducerea Electrica prin care le reamintim că această situație nu mai poate continua și că trebuie sa găsească o soluție cât mai urgent posibil .
Ținem aproape!", a scris Ion Iordachescu, pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.