PROIECT. Parcarea dubelor la bloc, interzisă pe timpul nopții, în Ploiești. Zonele care vor fi destinate pentru parcarea mașinilor de transport marfă

Publicat in Administratie 08 Iunie 2022 2430 ori
Google+ WhatsApp
PROIECT. Parcarea dubelor la bloc, interzisă pe timpul nopții, în Ploiești. Zonele care vor fi destinate pentru parcarea mașinilor de transport marfă
PROIECT. Parcarea dubelor la bloc, interzisă pe timpul nopții, în Ploiești. Zonele care vor fi destinate pentru parcarea mașinilor de transport marfă

Un proiect de hotărâre de Consiliu Local, aflat în dezbatere publică, stabilește noi reglementări cu privire la parcarea, pe timpul nopții, a microbuzelor, autobuzelor, mașinilor de transport marfă și remorcilor în Ploiești.
Proiectul de hotărâre prevede noi zone unde pot fi parcate aceste mijloace auto, dar și amenzi contravenționale în cazul în care nu sunt respectate măsurile impuse prin noul regulament.
Parcarea autovehiculelor de mare tonaj în parcările de la bloc sau pe carosabil este interzisă în intervalul 20.00 - 06.00.
Aleșii locali ploieșteni vor analiza un nou proiect privind reglementări impuse pentru parcarea microbuzelor, autobuzelor, mașinilor de transport marfă și remorcilor/semiremorcilor pe raza municipiului Ploiești.

Proiectul de hotărâre prevede că aceste mijloace de transport nu pot să fie parcate, pe timpul nopții, în intervalul 20.00 - 06.00, în parcările de la bloc sau pe carosabil, fiind stabilite clar numai anumite zone pentru acest lucru.

Zonele propuse unde pot fi parcate dubele, microbuzele, autobuzele și remorcile/semiremorcile pe timpul nopții în Ploiești:

Bulevardul Petrolului de la Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu până la Rafinăria Astra, paralel cu trotoarul.
Strada Mihai Bravu - zona industrială UZTEL pe prima bandă de circulație
Strada Stindardului - inclusiv parcarea de microbuze și autobuze
Strada Târgoviștei - paralel pe prima bandă de circulație, tronsonul cuprins între LIDL și Romgaz
Strada Vornicei - în spatele Spitalului CFR, tronsonul cuprins între strada Libertății și Aleea Vitioarei (paralel cu gardul)
Bulevardul Republicii - zona Cablu Românesc (fosta stație a traseului 1)
Strada Soldat Erou Nicolae Arhip - parcarea cu dale înerbate de la baza podului Mărășești (sub pod)
Strada Cornățel - pe prima bandă de circulație (de la intersecția cu strada Romulus până la podul de peste pârâul Dâmbu
Dacă proiectul va fi aprobat în Consiliul Local, cei care nu respectă noul regulament riscă amenzi cuprinse între 580 de lei și 725 de lei.

Sursa www.actualitateaprahoveana.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.