Noi conditii de vizitare a pacientilor internati la Spitalul Judetean din Ploiesti

Publicat in Administratie 18 Mai 2022 3909 ori
Google+ WhatsApp
Noi conditii de vizitare a pacientilor internati la Spitalul Judetean din Ploiesti
Noi conditii de vizitare a pacientilor internati la Spitalul Judetean din Ploiesti

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Ploiești au modificat condițiile de acces în spital al aparținătorilor pacienților internați, astfel că, dacă până acum era aproape imposibilă vizitarea bolnavilor fără acordul conducerii unității medicale, din această săptămână, prin decizie internă, s-au schimbat regulile.


Astfel, este permisă vizita aparținătorilor zilnic, între orele 14:00-15:00, obligatoriu cu mască chirurgicală și nu mai mult de 10 minute și un vizitator de pacient. În același salon nu vor avea voie mai mult de doi vizitatori simultan, secțiile urmând să pună la dispoziția membrilor familiilor care își vizitează bolnavii halat de unică folosință și botoși.

Pe de altă parte, la Terapie Intensivă, accesul vizitatorilor se va face cu programare prealabilă efectuată la asistentul șef, cu acordul medicului curant, zilnic, între orele 10:00 - 14:00, în aceleași condiții menționate anterior pentru celelalte secții ale spitalului.


Conform conducerii spitalului, relațiile medicale privind pacienții din ATI vor fi oferite zilnic de medicul curant, în intervalul 11:30-13:30, la telefon 0244/537711, interior 206.

Sursa www.prahovainfo.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.