Ploiesti: Campanie de sterilizari GRATUITE pentru caini si pisici, organizata de Primaria Ploiesti

Publicat in Administratie 05 Mai 2022 977 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti: Campanie de sterilizari GRATUITE pentru caini si pisici, organizata de Primaria Ploiesti
Ploiesti: Campanie de sterilizari GRATUITE pentru caini si pisici, organizata de Primaria Ploiesti

O nouă campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în municipiul Ploiești!

Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Asociația Arca lui Norocel și cu sprijinul SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare- Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUST și Fundaţia Visul Luanei, organizează o nouă acțiune maraton, în cadrul căreia vor fi efectuate, gratuit, sterilizări pentru câini și pisici, în perioada 06-08 mai 2022, la sediul fostului Liceu "Ludovic Mrazek" din strada Mihai Bravu nr. 241 .

Reamintim că, în campania similară care s-a desfășurat, în luna martie a.c., în orașul nostru, peste 450 de cetățeni au solicitat acordarea acestor servicii medicale pentru animalele lor.
Astfel, fiind impresionați de numărul mare de ploieșteni care au înțeles că trebuie să fie responsabili cu animalele proprii sau comunitare, organizatorii au decis să deruleze o nouă campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, spre a se limita abandonul puilor rezultați din înmulțirea necontrolată a acestora, dar și în vederea menținerii sănătății populației canine și feline din orașul nostru.

Astfel, cetățenii care doresc să se înscrie în această campanie se pot programa la numerele de telefon 0791631173 – 0730585088 – 07844277932. Este obligatoriu ca animalele să nu fie cu 12 ore înainte de intervenția medicală.

Municipalitatea ploieșteană mulțumește și își exprimă aprecierea față de toți cei implicați direct în organizarea și buna desfășurare a acestei campanii maraton, în orașul nostru.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.