SC Hale şi Pieţe este în litigiu cu firma Clipperton, cea care administrează Oborul Ploieşti

Publicat in Administratie 02 Mai 2022 1058 ori
Google+ WhatsApp
SC Hale şi Pieţe este în litigiu cu firma Clipperton, cea care administrează Oborul Ploieşti
SC Hale şi Pieţe este în litigiu cu firma Clipperton, cea care administrează Oborul Ploieşti

SC Hale şi Pieţe este în litigiu cu firma Clipperton, cea care administrează Oborul Ploieşti. Societatea privată cere în instanţă prelungirea contractului cu aproape patru ani, echivalentul perioadei unui litigiu anterior, pe care l-a câştigat.

Hale şi Pieţe, societate deţinută de administraţia locală, a primit vineri acceptul Consiliului Local pentru achiziţionarea de servicii juridice de consultanţă, asistenţă şi reprezentare, în litigiul cu firma care administrează Oborul Ploieşti. Conform hotărârii, societatea municipalităţii va trebui să găsească o casă de avocatură, urmând ca tarifele propuse să treacă din nou prin dezbaterea Consiliului Local.

Litigiul actual vine după unul mai vechi dintre cele două firme. Potrivit informaţiilor oferite de directorul SC Hale şi Pieţe, Răzvan Lungu, societatea municipalităţii dăduse în judecată firma care administrează Oborul, în urmă cu mai mulţi ani, invocând neefectuarea investiţiilor asumate. După un lung proces, pe durata căruia multe investiţii au fost întrerupte, SC Clipperton SRL a avut câştig de cauză. Acum, firma privată e cea care s-a adresat instanţei, solicitând prelungirea contractului , cu echivalentul perioadei "pierdute" din cauza litigiului precedent.

Potrivit Telegrama.ro, vorbim de o perioadă de aproape 46 de luni, adică fără puţin patru ani.

Sursa: www.telegrama.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.