Pe Paste, IJP Prahova trimite in strada peste 800 de politisti

Publicat in Administratie 21 Aprilie 2022 626 ori
Google+ WhatsApp
Pe Paste, IJP Prahova trimite in strada peste 800 de politisti
Pe Paste, IJP Prahova trimite in strada peste 800 de politisti

POLIȚIȘTII PRAHOVENI, LA DATORIE PENTRU SĂRBĂTORI ÎN SIGURANȚĂ

Pentru a ne bucura în liniște de Sărbătorile Pascale Ortodoxe, peste 800 de poliţişti prahoveni vor fi prezenți pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

În această perioadă peste 200 de polițiști vor fi la datorie zilnic în dispozitivul de ordine și siguranță publică având ca prioritate prevenirea și descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniștea cetățenilor și intervenția rapidă atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Polițiștii vor fi prezenți în zona lăcașurilor de cult de pe raza județului pentru a preveni orice fel de evenimente nedorite, pentru a fluidiza traficul rutier și a evita formarea de aglomerări de persoane.

Deoarece cu toții ne dorim să ajungem la destinație în siguranță, polițiști rutieri vor fi prezenți, zilnic, pe principalele artere rutiere din județul Prahova, în special pe drumurile naționale, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fluidizarea traficului rutier și prevenirea producerii unor evenimente nedorite.

Aceștia vor folosi aparate radar, aparate etilotest și drug test, în vederea depistării șoferilor care încalcă legislația rutieră.

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist, ori sunaţi la numărul unic de urgență 112.

Vă dorim să aveți sărbători în siguranță!

Comunicat IJP PRAHOVA

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.