Prefectura Prahova: Autorecenzarea online se mai poate face pana pe 15 mai

Publicat in Administratie 19 Aprilie 2022 616 ori
Google+ WhatsApp
Prefectura Prahova: Autorecenzarea online se mai poate face pana pe 15 mai
Prefectura Prahova: Autorecenzarea online se mai poate face pana pe 15 mai

A rămas mai puțin de o lună în care ne putem autorecenza online pe www.recensamantromania.ro, în cel mai important demers statistic la nivel național, ce are loc o dată la fiecare zece ani.
Procesul autorecenzării este foarte simplu, durează puțin, iar chestionarul este intuitiv și ușor de completat.

Pentru prima dată în România participăm la recensământ organizat în format digital, iar informațiile introduse sunt protejate conform regulamentelor europene.

Dacă încă nu v-ați autorecenzat, zilele libere de Sărbătorile Pascale pot fi un bun prilej să alocați câteva minute alături de familie și să completați chestionarul online.

Participarea la recensământ #omcuom este o responsabilitate civică importantă pentru că oferă o perspectivă clară asupra populației rezidente a țării noastre și asupra nevoilor ei de dezvoltare.

Distribuția fondurilor europene și deciziile administrative la nivel local se bazează pe date care pot fi obținute doar prin recensământ. Așadar, rezultatele trebuie să reflecte realitatea, pentru ca nevoile comunității să fie corect reprezentate.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.