Comunicat Prefectura Prahova/ Centrul de sprijin pentru refugiati functioneaza NON-STOP

Publicat in Administratie 04 Aprilie 2022 491 ori
Google+ WhatsApp
Comunicat Prefectura Prahova/ Centrul de sprijin pentru refugiati functioneaza NON-STOP
Comunicat Prefectura Prahova/ Centrul de sprijin pentru refugiati functioneaza NON-STOP

Așa cum comunicam anterior, fiecare acțiune de sprijinire a persoanelor sosite din Ucraina contează și pe această cale, dorim să mulțumim tuturor celor care s-au implicat până la acest moment fie prin donații, fie prin oferirea unui spațiu pentru cazarea refugiaților, fie prin acțiuni de voluntariat care să susțină aceste activități.

Pentru ca beneficiarii să se bucure de ajutorul oferit și mai mult, pentru ca acest ajutor să se plieze pe nevoile lor, este necesar din partea noastră, a tuturor, să lucrăm organizat și integrat, tocmai în ideea de a rezolva rapid și eficient solicitările de sprijin venite din partea cetățenilor ucrainieni.

Astfel, vă reamintim că la nivelul județului Prahova există un centru integrat dedicat sprijinirii refugiaților din Ucraina care funcționează 24/7.

La Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI) pot fi obținute informații legate de procedura de cazare a refugiaților pe teritoriul județului nostru, dar și despre modul în care pot fi făcute donații. Totodată, de la nivelul acestui centru se pot obține informații utile cetățenilor români, persoane fizice sau juridice, care în urma demersului de sprijinire a refugiaților doresc detalii referitoare la modalitatea de asigurare a cazării, a hranei, a asistenței farmaceutice sau detalii cu privire la modalitatea de decontare a unor cheltuieli.
În cadrul acestui centru, cetățenii primesc recomandări în concordanță cu legislația în vigoare, emisă în vederea sprijinirii demersurilor de ajutorare și de integrare a refugiaților.

Datele de contact ale CJCCI Prahova: 0720.259.833, email cjcci.ph@isuprahova.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.