E jale! La Spitalul Judetean din Ploiesti, pacientii sunt tinuti pe targa, in hol. Sectia Interne nu mai face fata

Publicat in Administratie 30 Martie 2022 7365 ori
Google+ WhatsApp
E jale! La Spitalul Judetean din Ploiesti, pacientii sunt tinuti pe targa, in hol. Sectia Interne nu mai face fata
E jale! La Spitalul Judetean din Ploiesti, pacientii sunt tinuti pe targa, in hol. Sectia Interne nu mai face fata

Colaps pe Sectia Interne a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti. Cu un numar insuficient de paturi ocupate in totalitate, pacientii noi sunt tinuti pe targa, in hol... in asteptare.

Situatia critica este cauzata de masurile ridicole prin care una dintre sectiile Interne a fost transformata in sectie COVID si a ramas cu acelasi statut chiar si acum, cand numarul cazurilor este in continua scadere.

Un filmulet realizat in aceasta zona arata cum pacientii stau si asteapta eliberarea unui loc in saloane. Conducerea spitalului a gasit o solutie de a muta o parte dintre bolnavi intr-o sectie externa a spitalului.

Directia de Sanatate Publica Prahova spune ca ordinul ce reglementeaza numarul de paturi alocate bolnavilor de Covid 19 ar trebui modificat, asta pentru ca acum se tine cont si de rata de infectare din fiecare judet in parte.

În prezent se caută soluţii, pentru această problema. Situatia se schimba de la minut la minut.

Conducerea a facut apel catre sefii celorlalte sectii, pentru a primi pacientii care asteapta pe holuri.

Situatia alarmanta din singurul spital de urgenta din Prahova a ajuns si la Directia de Sanatate Publica Prahova, care vorbeste despre o hiba legislativa in care numarul de paturi Covid 19 ar putea fi modificat, si astfel sa se creeze noi locuri pentru bolnavi. Doar ca totul tine acum de rata de incidenta din judet.
Ploiestenii sunt ingrijorati de aceasta problema si roaga auitoritatile sa gaseasca solutii rapide, pentru ca fiecare bolnav sa fie tratat asa cum trebuie. Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti s-a confruntat cu un aflux mare de pacienti si in perioada in care numarul de cazuri cu infectari Covid 19 era extrem de mare, iar unitatea medicala nu mai avea locuri, astfel ca ingrijea bolnavi infectati cu Sars Cov2 si unitatea de primiri urgente.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.