Primaria Ploiesti anunta receptia celor 4 noi locuri de joaca, amenajate cu sprijinul Rompetrol

Publicat in Administratie 10 Martie 2022 579 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti anunta receptia celor 4 noi locuri de joaca, amenajate cu sprijinul Rompetrol
Primaria Ploiesti anunta receptia celor 4 noi locuri de joaca, amenajate cu sprijinul Rompetrol

Primăria Municipiului Ploiești informează comunitatea locală că Rompetrol a finalizat lucrările la 4 locuri de joacă din municipiul nostru, pe strada Gh. Grigore Cantacuzino, strada Triumfului, strada Griviței și strada Cameliei, spații care oferă copiilor ploieșteni o suprafață de recreere de 1269 mp și numeroase echipamente de joacă de înaltă calitate.


„Copiii sunt beneficiari în multe dintre proiectele noastre, fie că vorbim de sănătate, educație sau inițiative sociale. Avem parteneriate cu licee și Universitatea din Ploiești, pentru programe de internship, învățământ dual sau echiparea unor laboratoare, pentru toți cei care își doresc o carieră în energie, dar, prin acest proiect recent finalizat ne adresăm și copiilor mai mici, oferindu-le spații de joacă moderne, la standarde înalte de calitate și siguranță." - Iskander Abdibaitov, Chief Officer Corporate Development, Rompetrol.
"Compania Rompetrol este pentru Municipiul Ploiești un partener de încredere, receptiv la cerințele comunității locale, orientat către proiecte importante, menite să modernizeze orașul nostru. Prin investițiile comune derulate, în cursul anului trecut, am reușit să dezvoltăm dimensiunea verde a Ploieștiului și să îmbunătățim gradul de confort urban. Contăm în continuare pe derularea acestui parteneriat și pe disponibilitatea companiei Rompetrol în susținerea unor inițiative majore, de interes comunitar.


Afirm, și pe această cale, dorința de continuare și optimizare a relațiilor de colaborare pe care Primăria Municipiului Ploiești le derulează cu comunitatea locală de afaceri, în sensul implementării unor investiții și proiecte cu impact socio-economic, spre binele orașului nostru și al cetățenilor" a declarat Andrei Liviu Volosevici, primarul municipiului Ploiești.
Noile locuri de joacă respectă standardele de calitate și siguranță în vigoare, și toate echipamentele amplasate sunt certificate conform HG 435/2010. Bănci, tobogane, leagăne, balansoare și alte ansambluri de joacă plăcut colorate sunt instalate pe suprafețe pavate cu dale cauciucate elastice pentru siguranța sporită a utilizatorilor.
Investiția în acest proiect este de 788 mii lei și a fost realizată de Rominserv, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești și Asociația Dăruiește Aripi.
De asemenea în 2022, Rompetrol dă în folosința Primăriei municipiului Ploiești o clădire proprie, cu o suprafață de 730 mp, din strada Romană nr. 98, ce va funcționa din toamna acestui an ca spațiu de creșă pentru îngrijirea a peste 70 de copii.
Tot în municipiul Ploiești, Rompetrol va continua anul acesta acțiunile de împădurire, în sezoanele de primăvară și toamnă, în 2021 compania plantând peste 13.000 de puieți de diferite specii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.