Haos! Numărul celor care îşi fac paşaport s-a triplat în Prahova

Publicat in Administratie 09 Martie 2022 605 ori
Google+ WhatsApp
Haos! Numărul celor care îşi fac paşaport s-a triplat în Prahova
Haos! Numărul celor care îşi fac paşaport s-a triplat în Prahova

Numărul celor care îşi fac paşapoarte s-a triplat în Prahova

Față de perioada anterioară, la nivelul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Prahova a fost înregistrată o triplare a numărului de solicitări de eliberare a pașapoartelor. Printre factorii determinanți se pot enumera şi mediatizarea relaxării măsurilor restrictive impuse de pandemie, precum și apropierea Sărbătorilor Pascale, respectiv perioada de vacanță a elevilor.

Totodată, trebuie luat în considerare și faptul că numărul actual al cererilor se suprapune și cu programările deja efectuate, prin raportare la posibilitatea cetățenilor de a efectua o programare valabilă cu cel mult 3 luni înainte de data dorită.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, începând cu data de 02.03.2022 programul de lucru al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Prahova a fost prelungit de luni până vineri, în intervalul orar 08:00- 20:00 și au fost suplimentate până la capacitate maximă stațiile de preluare a cererilor de pașapoarte.

Preluarea cererilor de emitere pașapoarte se face pe baza programărilor prin intermediul site-ului: e-pasapoarte.ro. Întrucât aplicația de programare online este accesată în prezent de un număr tot mai mare de solicitanți, există posibilitatea ca timpul de răspuns să fie peste media obișnuită.

În situația în care nu sunt identificate locuri disponibile pentru programare în perioada dorită, cetățenii se pot programa la oricare serviciu public de pașapoarte din țară. Pentru evitarea deplasării la sediul Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte în vederea ridicării pașaportului simplu electronic, recomandăm cetățenilor să solicite odată cu depunerea cererii, expedierea documentului de călătorie la domiciliul sau reședința titularului (acesta suportând plata contravalorii serviciului prestat, respectiv suma de 11,30 lei cu TVA inclus.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.