400 de refugiati ucraineni, intampinati de prefectul Virgi Nanu si subprefectul Emil Draganescu

Publicat in Administratie 07 Martie 2022 Actualizat: 07 Martie 2022 1101 ori
Google+ WhatsApp
400 de refugiati ucraineni, intampinati de prefectul Virgi Nanu si subprefectul Emil Draganescu
400 de refugiati ucraineni, intampinati de prefectul Virgi Nanu si subprefectul Emil Draganescu

În jurul orei 16, din trenul care circula pe ruta Iași-București au coborât aproximativ 400 de cetățeni ucrainieni, care urmează să rămână în județul Prahova, până când vor decide în ceea ce privește următoarea destinație.

Prefectul Virgiliu Nanu a fost prezent alături de cei doi subprefecți, Emil Drăgănescu și Alexandru Vane pentru a coordona activitatea de primire a persoanelor refugiate.
Alături de aceștia s-au mobilizat exemplar reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Grupării de Jandarmi Mobilă, Inspectoratului de Poliție al județului Prahova, ai Poliției Transporturi Feroviare și nu în ultimul rând, ai Primăriei municipiului Ploiești.

După ce au fost întâmpinați la gară, refugiații au fost transportați în vedere trierii, cu autobuze ce aparțin Transport Călători Express Ploiești către Sala Sporturilor Olimpia. Ulterior, rând pe rând, au fost transportați către spații de cazare din municipiul Ploiești, comuna Bucov și orașul Vălenii de Munte.

Această acțiune nu ar fi putut să decurgă bine, fără ajutorul voluntarilor, vorbitori de limba ucraineană, care au sprijinit și au intermediat neobosiți comunicarea cu refugiații.

Prefectul mulțumește pentru mobilizarea extraordinară de astăzi tuturor celor implicați și este convins că doar împreună putem face mai mult și de acum înainte.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.