Primaria Ploiesti, anunt important: Accesul in parcarea Garii de Sud si Salii Sporturilor, interzis. Sosesc 400 de refugiati

Publicat in Administratie 07 Martie 2022 Actualizat: 07 Martie 2022 3408 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti, anunt important: Accesul in parcarea Garii de Sud si Salii Sporturilor, interzis. Sosesc 400  de refugiati
Primaria Ploiesti, anunt important: Accesul in parcarea Garii de Sud si Salii Sporturilor, interzis. Sosesc 400 de refugiati

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, în cursul acestei zile, va fi blocat accesul publicului în zona de parcare din fața Gării de Sud Ploiești, precum și accesul sportivilor, în incinta Sălii Sporturilor "Olimpia".
Aceste măsuri au fost dispuse deoarece 400 de refugiați din Ucraina vor sosi, astăzi, în orașul nostru.
Persoanele respective vor fi preluate de autoritățile locale și județene de la Gara de Sud și vor fi duse, ulterior, în incinta Sălii "Olimpia", unde se va realiza triajul acestora.
Conform hotărârii Consiliului Județean pentru Situații de Urgență, 160 de ucraineni refugiați vor fi cazați în căminele Colegiului "Spiru Haret" și Colegiului Economic "Virgil Madgearu" din orașul nostru, 20 de persoane vor fi cazate la Hotelul Central Ploiești și 68 de refugiați din Ucraina vor fi cazați în căminele Universității "Petrol - Gaze" Ploiești.
Ceilalți 152 de refugiați vor fi transportați, după activitatea de triaj, în localitățile prahovene: Bucov și Vălenii de Munte.
Precizăm că, prin Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești se va asigura hrană rece tuturor celor 400 de refugiați, în Sala "Olimpia", unde se va realiza triajul, precum și hrană caldă, zilnic, pentru persoanele care vor fi cazate în căminele din municipiul Ploiești.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.