Exproprieri pentru viitorul drum de legătură între Gara de Vest și Gara de Sud din Ploiești

Publicat in Administratie 22 Februarie 2022 5800 ori
Google+ WhatsApp
Exproprieri pentru viitorul drum de legătură între Gara de Vest și Gara de Sud din Ploiești
Exproprieri pentru viitorul drum de legătură între Gara de Vest și Gara de Sud din Ploiești

Proiectul privind asigurarea mobilității traficului prin prelungirea legăturii rutiere și de transport public între Gara de Sud și Gara de Vest (strada Libertății) necesită noi exproprieri.

Consiliul Local Ploiești a aprobat, luni, revizuirea - faza Studiu de Fezabilitate și actualizarea indicatorilor tehnico-economici și a documentației tehnico-economice - pentru proiectul de investiții prin care se dorește realizarea unui nou drum de legătură între gările din vestul și sudul municipiului. Suprafața vizată de exproprieri este de aproximativ 1800 de metri. Proiectul, care beneficiază de finanțări europene, dar și de co-finanțare din bugetul local, constă nu doar în realizarea unei legături între principalele stații CFR din Ploiești, ci și în reabilitarea domeniului public și al piețelor din zona gărilor, precum și modernizarea stațiilor de transport, fiind prevăzute și două parcări, precum și piste pentru bicicliști.

Sursa www.actualitateaprahoveana.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.