Primaria Ploiesti va moderniza cartierul Râfov, din fonduri europene

Publicat in Administratie 21 Februarie 2022 Actualizat: 21 Februarie 2022 936 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti va moderniza cartierul Râfov, din fonduri europene
Primaria Ploiesti va moderniza cartierul Râfov, din fonduri europene

Autorităţile ploieştene urmează să dezbată luni o propunere de actualizare a devizului la proiectul european de modernizare a cartierului Râfov. Proiectul creşte cu 2,8 milioane de lei, ca urmare a scumpirii mateialelor de construcţii.

Obiectivul de investiţii vizează extinderea reţelelelor, reabilitarea şi modernizarea unor străzi situate în cartierul de la periferia Ploieştiului, construirea unui centru multifuncţional şi amenajarea unei zone de relaxare şi agrement.

Actualizare de deziv la proiectul din cartierul Râfov


Ca urmare a scumpirii materialelor de construcţii din ultimul an, administraţia ploieşteană a fost nevoită să actualizeze valoarea estimată pentru mai multe proiecte europene, inclusiv pentru cel de regenerare a cartierului Râfov, care ajunge astfel de la aproape 22,8 la 25,6 milioane de lei cu tot cu TVA, din care Primăria ar urma să aibă o contribuţie proprie de 3,7 milioane.

Conform proiectului, centrul multifuncţional ar urma să fie construit pe strada Râfov nr. 20B şi va avea un regim de înălţime cu parter şi un etaj retras. În vecinătate ar urma să apară şi un parc şi un loc de joacă. În studiul de fezabilitate aferent proiectului european se precizează că noul centru va deservi întreaga comunitate şi trebuie "să asigure condiţiile optime pentru utilizarea spaţiului public pentru toate categoriile de vârstă prin realizarea de spaţii de recreere şi agrement. Scopul proiectului este de a îmbunătăţi calitatea vieţii comunitare prin realizarea unei clădiri care să devină reper la nivelul comunităţii, susţinută de amenajarea unor spaţii de recreere şi socializare".

Citeste continuarea AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.