Teren nou de fotbal, in Ploiesti. Vezi unde ar putea fi amenajat

Publicat in Administratie 15 Februarie 2022 765 ori
Google+ WhatsApp
Teren nou de fotbal, in Ploiesti. Vezi unde ar putea fi amenajat
Teren nou de fotbal, in Ploiesti. Vezi unde ar putea fi amenajat

Primăria Ploieşti pregăteşte un proiect pentru amenajarea unui teren de fotbal în sudul municipiului, în spatele Hipodromului, în parteneriat cu FRF şi CNI. Noua arenă ar urma să includă un teren la dimensiuni oficiale, unul multinfuncţional de 40 pe 20, o tribună de minim 500 de locuri şi o clădire administrativă.

Proiectul este derulat în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal şi Compania Naţională de Investiţii, pe baza unui proiect-tip aplicat de CNI în toată ţara. Noua arenă ar urma să fie amenajată în sudul municipiului, în zona din spatele Hipodromului Ploieşti, acolo unde municipalitatea deţine mai multe parcele de teren. Discuţii pe această temă au existat încă din mandatul trecut, însă fără o finalitate vizibilă. Acum, viceprimarul Daniel Nicodim a anunţat că sunt şanse mari să asistăm la începerea proiectului. Primul pas va fi făcut de Primăria Ploieşti, care trebuie să realizeze studiul geotehnic şi studiul topografic.

Citeste continuarea AICI

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.