Ploiesti: Bugetul pe 2022, in dezbatere publica. Cetatenii, invitati sa vina cu sugestii

Publicat in Administratie 07 Februarie 2022 526 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti: Bugetul pe 2022, in dezbatere publica. Cetatenii, invitati sa vina cu sugestii
Ploiesti: Bugetul pe 2022, in dezbatere publica. Cetatenii, invitati sa vina cu sugestii

Primăria Municipiului Ploiești organizează dezbatere publică, în data de 09.02.2022, ora 16:00, la sala de ședințe a Primăriei Municipiului Ploiești, cu privire la proiectul de hotărâre privind bugetul aferent anului 2022.

Proiectul menționat poate fi consultat pe pagina de internet a municipalității www.ploiesti.ro, postat în data de 26.01.2022 a.c., la secțiunea Consiliul Local –Transparență Decizională.

Înscrierile la cuvânt vor dura maxim 10 minute și se vor referi, exclusiv, la proiectul de hotărâre. Acestea se vor face prin intermediul platformei on-line, pusă la dispoziție, în acest sens, de către municipalitate, pentru care persoanele interesate vor trebui să comunice adrese de e-mail valide, la care le va fi transmis un link activ, în vederea accesării platformei.

De menționat că, accesul la platforma electronică se poate realiza în ziua și la ora desfășurării dezbaterii, cu cel mult 15 minute înainte de demararea acesteia.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită, până pe data de 09.02.2022, adresele de e-mail ce vor fi utilizate, în acest sens, pe adresa de e-mail comunicare@ploiesti.ro.

Dezbaterea publică va fi transmisă live pe pagina de internet a municipalității, www.ploiesti.ro, începând cu ora menționată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.