Primaria Ploiesti si INSPET au finalizat un nou loc de joaca, pe Aleea Somes

Publicat in Administratie 07 Februarie 2022 1772 ori
Google+ WhatsApp
Primaria Ploiesti si INSPET au finalizat un nou loc de joaca, pe Aleea Somes
Primaria Ploiesti si INSPET au finalizat un nou loc de joaca, pe Aleea Somes

Primăria Municipiului Ploiești le oferă micuților ploieșteni un nou loc de joacă, modern și sigur, pe Aleea Someș.
Realizat cu sprijinul companiei INSPET Ploiești, noul spațiu de agrement, destinat copiilor, se integrează armonios în cartier și include echipamente și accesorii moderne, în conformitate cu cerințele europene. Investiția amintită va fi, astfel, o zonă de relaxare, atât pentru copii, cât și pentru adulții care îi însoțesc.

Locul de joacă, amplasat pe Aleea Someș, include pavaj protector, din cauciuc tartan și este dotat cu mobilier urban (bănci, pubele, gard metalic), precum și cu o serie de obiecte de joacă, respectiv un complex de joacă, hintă lemn, carusel tip platformă, jucării pe arc, balansoar pe arc 2 m - cu figurine, balansoar pe arc 3 m, cu figurine 3D, cățărătoare cu plasă, bară antrenament fitness.
Valoarea totală a sponsorizării este de 257.595 lei.

Municipalitatea ploieșteană mulțumește INSPET Ploiești pentru implicarea în acest proiect, menit să dezvolte gradul de confort urban. Primăria municipiului Ploiești va continua să deruleze lucrări de modernizare, dar și să dezvolte parteneriate similare, în vederea creșterii, la nivelul comunității locale, a numărului locurilor de joacă sau zonelor de agrement, atractive și sigure.

Comunicat Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.