Soferii TCE din Ploiesti, solidari cu greva colegilor din Bucuresti

Publicat in Administratie 21 Ianuarie 2022 531 ori
Google+ WhatsApp
Soferii TCE din Ploiesti, solidari cu greva colegilor din Bucuresti
Soferii TCE din Ploiesti, solidari cu greva colegilor din Bucuresti

O parte dintre șoferii TCE au afișat pe autobuze mesaje de susținere a grevei angajaților Societății de Transport București (STB). Un astfel de mesaj a fost publicat pe facebook de către unul dintre membrii Sindicatului Liber al Transportatorilor Profesioniști Ploiești, sindicatul nereprezentativ al angajaților TCE, societatea de transport public subordonată primăriei Ploiești.


"Membrii Sindicatului Liber al Transportatorilor Profesioniști din Ploiești, din cadrul TCE S.A. Ploiești, sunt solidari cu Sindicatul Transportatorilor din București", se arată pe o foaie A4 care a fost pusă în parbrizul unui autobuz din Ploiești.


Reamintim că greva STB continuă vineri, 21 ianuarie, deși joi o decizie judecătorească executorie a stabilit că șoferii trebuie să reia activitatea. De asemenea, poliția Transporturi Bucuresti s-a autosesizat joi împreună cu Parchetul Sectorului 3 în legătură cu greva angajaților STB și cele două instituții au deschis un dosar penal, au declarat pentru G4Media surse judiciare.

Procurorii suspectează încălcarea legii de către sindicaliștii STB după ce aceștia au refuzat să intre la lucru pe tot parcusul zilei de joi, refuzând și să asigure – conform legii – o treime din mijloacele de transport în comun.

Tribunalul București a suspendat joi greva STB și a dispus "reluarea imediată a activității", potrivit deciziei pronunțate. Sentința Tribunalului este executorie, chiar dacă poate fi atacată cu apel.

Serviciul de Transport București (STB), compania subordonată Primăriei București, a cerut încă de dimineață judecătorilor să suspende greva sindicaliștilor, pe care o consideră ilegală pentru că nu au fost respectați pașii legali. Magistrații au analizat speța în regim de urgență.

Sursa www.ziarulincomod.ro

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.