SGU a montat 105 camere de supraveghere in cimitirele din Ploiesti

Publicat in Administratie 19 Ianuarie 2022 583 ori
Google+ WhatsApp
SGU a montat 105 camere de supraveghere in cimitirele din Ploiesti
SGU a montat 105 camere de supraveghere in cimitirele din Ploiesti

SGU Ploiești a achiziționat și montat, în cimitirele aflate în administrarea societății, 105 camere video menite să asigure supravegherea acestor obiective. Scopul este prevenirea furturilor și a actelor de vandalism.

"În cadrul demersurilor de modernizare a activității desfășurate în incinta cimitirelor, societatea noastră a achiziționat 105 camere de supraveghere video, de calitate superioară. Acestea au fost amplasate în zonele cele mai sensibile din perimetrul fiecărui cimitir administrat, în scopul identificării, în timp util, a persoanelor care comit acte de vandalism și aplicării măsurilor corespunzătoare, în conformitate cu legislația și procedurile interne în vigoare", au informat, luni reprezentanții SGU Ploiești.

Aceștia au adăugat că decizia a fost luată și ca urmare a solicitărilor din partea concesionarilor, "în ceea ce privește îmbunătățirea siguranței acestora în incinta cimitirelor și diminuarea numărului de activități ilicite săvârșite de persoane care nu sunt angajate în cadrul societății, prin supravegherea atentă a comportamentului acestora".

Investiția s-a ridicat la 133.000 lei (fără TVA), sumă care a acoperit costurile cu achiziția echipamentelor, dar și cu montarea și punerea lor în funcțiune.

Sursa telegrama.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.