Ploiesti: Bazin nou de inot, pe strada Marasesti. Anuntul Primariei

Publicat in Administratie 14 Ianuarie 2022 4582 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti: Bazin nou de inot, pe strada Marasesti. Anuntul Primariei
Ploiesti: Bazin nou de inot, pe strada Marasesti. Anuntul Primariei

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a fost informat de către reprezentanții Companiei Naționale de Investiții că proiectul municipalității "Bazin de înot, str. Mărășești, nr. 285B, Cartier Vest, municipiul Ploiești, județul Prahova" a fost inclus pe lista sinteză a subprogramului "Bazine de înot", aprobată prin Ordinul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației nr. 11/04.01.2022.
Includerea proiectului respectiv în lista de sinteză reprezintă o nouă etapă pentru punerea în aplicare a acestui obiectiv de investiții. Finanțarea acestui bazin de înot se va realiza în corelare cu alocațiile bugetare destinate subprogramelor din cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public și Social derulat de Compania Națională de Investiții.


Reamintim că, anul trecut, un alt proiect al administrației publice ploieștene, care prevede construirea unui bazin de înot în Strada Ghighiului nr. 25C a fost, de asemenea, încadrat în lista de sinteză a subprogramului de profil derulat de Compania Naţională de Investiții.


Cele două centre de natație pe care municipalitatea dorește să le construiască vor fi destinate publicului larg și vor asigura, în cadrul comunității ploieștene, spații moderne și agreabile pentru sport, recreere și sănătate.

Comunicat Primaria Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.