Firma ROSAL, amendata cu 10.000 de lei de Politia Locala pentru mizeria din Ploiesti. Ce spune primarul Volosevici

Publicat in Administratie 04 Ianuarie 2022 973 ori
Google+ WhatsApp
Firma ROSAL, amendata cu 10.000 de lei de Politia Locala pentru mizeria din Ploiesti. Ce spune primarul Volosevici
Firma ROSAL, amendata cu 10.000 de lei de Politia Locala pentru mizeria din Ploiesti. Ce spune primarul Volosevici

Operatorul Rosal a fost amendat, din nou, de Politia Locala pentru mizeria din Ploiesti. Societatea nu a mai prestat serviciile de salubritate, astfel ca platformele de colectare a gunoiului s-au transformat in munti de mizerie. Amenda primita de ROSAL de aceasta data a fost in valoare de 10.000 de lei.

"Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a atenționat, din nou, astăzi, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova" cu privire la faptul că operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A, nu își respectă obligațiile de a asigura curățenia în municipiul nostru.

Astfel, edilul-șef al orașului a adus în atenția conducerii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova" faptul că, în oraș, sunt zone de unde operatorul de salubritate nu a ridicat deșeurile menajere de la Crăciun.

"Din sesizările cetățenilor reiese că, în unele zone, operatorul de salubritate a colectat deșeurile menajere doar din containere/pubele, fără a fi colectate și cele aflate pe jos, atât în interiorul, cât și în exteriorul platformelor gospodărești, conform obligațiilor contractuale", a arătat primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, în adresa remisă către A.D.I. Deșeuri Prahova

Pe cale de consecință, Poliția Locală Ploiești a amendat SC ROSAL GRUP SA cu 10.000 de lei.

În acest context, Primăria Municipiului Ploiești solicită, din nou, grăbirea demersurilor privind rezilierea contractului cu SC Rosal Grup SA, având în vedere faptul că acesta nu își desfășoară activitatea conform contractului.

"Nu avem o problemă cu modificarea statutului, dar operatorul de salubritate trebuie să presteze serviciile în folosul ploieștenilor, lucru care nu se întâmplă în acest moment", a conchis primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici.", se arata in comunicatul Primariei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.