Atentie! Incepe deratizarea in Ploiesti!

Publicat in Administratie 20 Decembrie 2021 599 ori
Google+ WhatsApp
Atentie! Incepe deratizarea in Ploiesti!
Atentie! Incepe deratizarea in Ploiesti!

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, în perioada 21-24 decembrie 2021, se vor executa servicii de deratizare pe suprafața domeniului public al municipiului Ploiești.
Operatorul S.C. CORAL IMPEX S.R.L. va utiliza produsul Varat Paste, care are substanța activă brodifacum, folosit pentru combaterea rozătoarelor.
Produsul menționat se regăsește în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umană de către Ministerul Sănătății și face parte din grupele Xn (gr. III) si Xi (gr. IV) de toxicitate.
Acțiunile se desfășoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014.
Suplimentar pot fi utilizate și alte substanțe avizate de Ministerul Sănătății, cu acordul prealabil al beneficiarului.
Pentru ca activitatea de deratizare să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată, în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât și pe cel privat.
În acest sens, facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituțiile publice să efectueze acțiuni de deratizare pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.
În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților de deratizare va fi prelungită.
De asemenea, reamintim că, în caz de ingerare accidentală a substanței raticide este obligatorie prezentarea de urgență la medic.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.