Munca la negru, in vizorul ITM Prahova. 3 luni de controale "la sange"

Publicat in Administratie 17 Decembrie 2021 936 ori
Google+ WhatsApp
Munca la negru, in vizorul ITM Prahova. 3 luni de controale "la sange"
Munca la negru, in vizorul ITM Prahova. 3 luni de controale "la sange"

Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova a desfăşurat, în perioada august -decembrie 2021, Campania Națională în vederea reducerii incidenţei muncii nedeclarate şi subdeclarate, în cadrul căreia a derulat şi acţiunea de informare "VIITORUL TĂU INCEPE AZI. MERIŢI CA MUNCA TA SĂ FIE RECUNOSCUTĂ".


Pornind de la obiectivul acţiunii de informare publică, respectiv creşterea gradului de conştientizare a lucrătorilor cu privire la consecinţele sociale şi economice negative pe care le generează atât munca nedeclarată, cunoscută sub denumirea de muncă „la negru", cât şi munca subdeclarată, denumită muncă „la gri", Inspecţia Muncii a elaborat două materiale informative, un afiş şi un pliant, cu informaţii utile pentru lucrători sau potenţiali lucrători, materiale care, pe durata derulării acţiunii, au fost distribuite de către inspectorii de muncă beneficiarilor demersului iniţiat de către Inspecţia Muncii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.