Șefa Centrului Creșe Ploiești, pusă în libertate. Instanţa a invocat încălcarea competenţei DNA

Publicat in Administratie 13 Decembrie 2021 1574 ori
Google+ WhatsApp
Șefa Centrului Creșe Ploiești, pusă în libertate. Instanţa a invocat încălcarea competenţei DNA
Șefa Centrului Creșe Ploiești, pusă în libertate. Instanţa a invocat încălcarea competenţei DNA

Şefa Centrului Creșe Ploiești, Angelica Fodor, arestată preventiv în dosarul privind însuşirea de produse alimentare şi de igienizare folosite în creşe, a fost pusă în libertate de Curtea de Apel Ploieşti, care a invocat încălcarea competenţei DNA, informeaza www.actualitateaprahoveana.ro.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii au admis contestaţia inculpatei faţă de decizia Tribunalului Prahova, care a dispus arestarea preventivă a acesteia printr-o hotărâre executorie, şi au anulat mandatul de arestare emis pe numele ei. „Constată că punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea privind luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpata Fodor Angelica pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, (...), şi delapidare, (...), s-a făcut cu încălcarea dispoziţiilor art.13 alin.1 lit.b din OUG nr.43/2002 referitoare la competenţa materială şi personală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi respinge sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Dispune anularea mandatului de arestare preventivă nr.175/UP/08.12.2021 emis de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova şi punerea de îndată în liberate a inculpatei Fodor Angelica de sub puterea acestuia, dacă nu este reţinută sau arestată în altă cauză. (...) Definitivă", este decizia Curţii de Apel Ploieşti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.