Prahova, exemplu de urmat in domeniul industrial. Ploiesti Industrial Parc da startul lucrarilor pentru utilitati in locatia Barcanesti

Publicat in Administratie 12 Mai 2020 650 ori
Google+ WhatsApp
Prahova, exemplu de urmat in domeniul industrial. Ploiesti Industrial Parc da startul lucrarilor pentru utilitati in locatia Barcanesti

Aflat in topul judetelor cu cele mai multe parcuri industriale din tara, Prahova continua sa dezvolte acest segment fara de care nicio economie nu ar putea functiona, generatoare a mii de locuri de munca.

Cea mai noua locatie a Parcului Indutrial Ploiesti, cea de la Barcanesti, a ajuns in faza racordarii la utilitati.

Datorita preocuparii constante a Consiliului Judetean Prahova si, personal, a presedintelui Bogdan Toader, in data de 11 mai 2020 au fost incepute lucrarile de executie pentru alimentarea cu apa aferente locatiei Barcanesti (in suprafata totala de 89 ha), avand termen de executie 3 luni.

Lucrarile au fost contractate de Ploiesti Industrial Parc S.A., care, in conformitate cu legea de constituire si functionare parcurilor industriale, a demarat asigurarea utilitatilor.


Pana la aceasta data sunt emise doua Autorizatii de Construire, urmand ca cele doua investitii autorizate sa demareze lucrarile de executie. In continuare, sunt depuse documentatii tehnice in vederea emiterii de noi Autorizatii de Construire.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.