Tunel de contaminare, donat de un ONG Spitalului Judetean din Ploiesti, cu sprijunul RASP

Publicat in Administratie 17 Aprilie 2020 1135 ori
Google+ WhatsApp
Tunel de contaminare, donat de un ONG Spitalului Judetean din Ploiesti, cu sprijunul RASP
Tunel de contaminare, donat de un ONG Spitalului Judetean din Ploiesti, cu sprijunul RASP

În plină pandemie de coronavirus, o companie specializată în proiectare şi echipamente tehnice şi un ONG au donat către Spitalul Judeţean de Ploieşti, cu sprijinul Regiei Autonome de Servicii Publice, un tunel de decontaminare, care a fost amplasat în curtea unităţii medicale şi urmează să contribuie la reducerea semnificativă a riscului de răspândirea a virusurilor.

Donaţia a fost făcută vineri, de către Sonnek Engineering, prin intermediul asociației ADER şi cu sprijinul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti. "Am donat astăzi Spitalului Judetean de Urgentă, prin intermediul asociației ADER, cu sprijinul RASP Ploieşti, un tunel de dezinfectare devotat minimizarii contaminării pacienților și personalului spitalului! Multumesc sponsorului Sonnek Engineering!", a declarat Raul Petrescu, directorul RASP, informeaza www.telegrama.ro.

Astfel, in total, sunt 4 tuneluri de decontaminare instalate la Spitalul Judetean, dupa cum urmeaza:

Un tunel dezinfectant cu pulverizator la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Echipamentul este o donație a doamnei Anca Lupu.

Un alt tunel a fost donat de Fundatia Comunitara Prahova, iar altul asigură decontaminarea la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.