Directorul medical de la Spitalul Judetean a fost schimbat! Cine o inlocuieste pe Roxana Stanciu

Publicat in Administratie 30 Martie 2020 2627 ori
Google+ WhatsApp
Directorul medical de la Spitalul Judetean a fost schimbat! Cine o inlocuieste pe Roxana Stanciu
Directorul medical de la Spitalul Judetean a fost schimbat! Cine o inlocuieste pe Roxana Stanciu

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, a anuntat astazi schimbarea din functie a directorului medical al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, in urma unor tensiuni aparute in randul personalului medical.

"Având în vedere starea tensionată care a apărut în ultimele zile la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, am participat, astăzi, la o discuție de clarificare a situațiilor existente în această unitate medicală, atât cu conducerea spitalului, cât și cu reprezentanți ai corpului medical.
În urma acestei ședințe, a reieșit că, din cauza unor deficiențe în comunicare s-a ajuns la unele nemulțumiri în rândul cadrelor medicale, care, astăzi, s-au soldat cu demisia directorului medical al Spitalului Județean de Urgență Ploiești. I-am mulțumit pentru buna colaborare avută și am semnat decizia de înlocuire din funcție a medicului Roxana Stanciu cu domnul doctor Sebastian Toma, căruia, de asemenea, îi mulțumesc pentru că a acceptat să ocupe această funcție într-o perioadă atât de grea.", a declarat Bogdan Toader.

Astfel, in locul Roxanei Stanciu va veni Sebastian Toma, medic specialist in chirurgie generala.

CV-ul acestuia poate fi gasit aici

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.