Concurenţă mare pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti!

Publicat in Administratie 21 Februarie 2020 721 ori
Google+ WhatsApp
Concurenţă mare pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti!
Concurenţă mare pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti!

Patru candidați s-au înscris în cursa pentru ocuparea fotoliului de manager al celei mai mari unități medicale cu paturi din Prahova – Spitalul Județean de Urgență Ploiești, instituție aflată în administrarea Consiliului Județean Prahova.


Unul dintre cei patru aspiranți este actualul manager al spitalului, economistul Marius Niculescu.


Ieri a avut loc prima etapă a selecției viitorului manager – verificarea dosarelor de concurs, în urma căreia toți cei înscriși au fost admiși. Pentru că, astfel, nu poate fi vorba despre depunere de contestații, următoarea etapă este cea a publicării proiectelor de management, adică viziunea proprie a fiecăruia dintre candidați privind Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Pe 26 februarie, proiectele celor patru vor fi publicate atât pe site-ul Consiliului Județean Prahova, cât și pe cel al Spitalului Județean de Urgență Ploiești.


Conform calendarului de concurs, pe 3 martie va fi susținut proiectul de management și va avea loc evaluarea abilităților manageriale ale candidaților, urmând perioada de contestații – dacă va fi cazul – și, ulterior, pe 11 martie, afișarea rezultatelor finale ale concursului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cele mai citite