INFORMARE Directia Silvica Prahova

Publicat in Administratie 05 Februarie 2020 1302 ori
Google+ WhatsApp
INFORMARE Directia Silvica Prahova
INFORMARE Directia Silvica Prahova

I N F O R M A R E

Aceasta informare este efectuată de: Regia Națională a Pădurilor -Direcția Silvică Prahova cu sediul în Ploiești, strada Iuliu Maniu, numărul 3, județul Prahova, telefon 0244/594 706, fax. 0244/595 836, adresă de e-mail: [email protected], ce intenţionează să solicite de la Administrația Națională „Apele Române”, Administrația Bazinală de Apă Buzău Ialomița S.G.A. Prahova, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor de „Refacere pod existent la Hm 15+88 pe drumul forestier Florei”, amplasat în localitatea Secăria, județul Prahova.

           Aceasta investiţie este existentă.

          Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile    107 10 201   0 25>Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

           Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

           Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului după data de 20.02.2020.

Director,

Dragoș Gabriel-CIOMAG

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.