A treia încercare eșuată de selectare a unui manager pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Publicat in Administratie 22 Noiembrie 2019 656 ori
Google+ WhatsApp
A treia încercare eșuată de selectare a unui manager pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești
A treia încercare eșuată de selectare a unui manager pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Nici cea de-a treia selecție organizată de Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, pentru găsirea unui manager, nu s-a finalizat. Procedura a fost oprită după ce s-a constatat că "nu sunt îndeplinite condițiile legale de constituire a comisiei de concurs".

"Domnul Daniel Sepși - președinte comisie de concurs, dl. dr. Boeru Călin - membru comisie de concurs, dna. Irimescu Andreea Oana - membru comisie de concurs s-au prezentat la sediul Consiliului Județean Prahova și au solicitat studierea dosarului de concurs. Din studierea dosarului de concurs și a Regulamentului (...) s-a constatat că nu sunt îndeplinite condițiile legale de constituire a comisiei de concurs", potrivit unei informări din 11 noiembrie.

Ulterior, reprezentanții Consiliului de Administrație au anunțat că cei cinci candidați care depuseseră dosarele de înscriere se pot prezenta pentru ridicarea acestora, fără măcar ca ele să fi fost desigilate.

Primul concurs a fost organizat în primăvară, dar, pe 13 mai, reprezentanții SJU Ploiești au anunțat că, "pentru ocuparea funcției de manager-persoană fizică la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, anunț publicat în Monitorul Oficial nr.344/03.04.2019, la Registratura Spitalului Județean de Urgență Ploiești nu s-a înregistrat niciun dosar de înscriere până la data de 06.05.2019, ora 15.00, data limită de înscriere a candidaților".

Concursul a fost reluat, în luna august, fiind anulat apoi pe motiv că  "un membru al comisiei de concurs a comunicat că se află în imposibilitatea prezentării la a doua, organizată pe data de 28 august".

În luna octombrie a început o nouă procedură de selecție, a treia, întreruptă și aceasta cu doar câteva zile înainte de anunțarea rezultatelor după etapa verificării candidaturilor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.