La Ploieşti au fost aduse buletinele de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Publicat in Administratie 21 Noiembrie 2019 353 ori
Google+ WhatsApp
La Ploieşti au fost aduse buletinele de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale
La Ploieşti au fost aduse buletinele de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Pe modelul pregătirilor care au avut loc pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale, ieri, la Ploieşti, au sosit buletinele de vot şi materialele necesare în Prahova pentru scrutinul din 24 noiembrie, când electoratul, din ţară şi diaspora, va decide cine va fi preşedintele României pentru următorii cinci ani.

 

buletine de vot

 Astfel, la sediul Palatului Administrativ din Ploieşti, reprezentanţii Instituţiei Prefectului Prahova au luat în primire “baloţii” cu buletinele de vot, care ulterior vor fi împărţite pentru a ajunge în teritoriu, la cele 623 de secţii de votare. De la Bucureşti, de la Monitorul Oficial, unde au fost tipărite, la Ploieşti au ajuns 720.608 de buletine de vot, dar şi 649.850 de timbre autocolante, cu precizarea că pe 24 noiembrie vor fi folosite aceleaşi ştampile cu menţiunea “Votat” utilizate la primul tur al alegerilor prezidenţiale, care a avut loc pe data de 10 noiembrie.
Reamintim şi faptul că, în Prahova, la primul tur al alegerilor prezidenţiale, numărul total al buletinelor de vot neîntrebuinţate şi anulate a fost de 391.978, în listele electorale fiind înscriși 655.004 alegători.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.