Cati bani vor primi elevii premianti ai Prahovei de la Consiliul Judetean

Publicat in Administratie 21 Noiembrie 2019 411 ori
Google+ WhatsApp
Cati bani vor primi elevii premianti ai Prahovei de la Consiliul Judetean
Cati bani vor primi elevii premianti ai Prahovei de la Consiliul Judetean

Consiliul Județean Prahova va organiza, una viitoare,  o nouă ediție a Galei de Excelență a Învăţământului Prahovean, eveniment dedicat premierii elevilor care, pe parcursul anului 2019, au obținut rezultate deosebite la concursurile școlare și olimpiadele naționale și internaționale. Consilierii au votat, în această săptămână, regulamentul de derulare a galei, inclusiv cuantumurile recompenselor financiare care vor fi acordate cu acest prilej.

Cele mai mari premii vor ajunge la tinerii prahoveni care au urcat pe podium la olimpiadele și concursurile internaţionale. Hotărârea adoptată de CJ Prahova prevede o recompensă de 822 de lei pentru mențiune, 1.115 lei pentru obținerea premiului III, 1.600de lei pentru premiul II și 2.156 de lei pentru premiul I.

Cei care au făcut performanță la concursurile sportive, respectiv la concursurile și olimpiadele școlare naționale organizate și finanțate de Ministerul Educației vor primi 250 de lei pentru obținerea de mențiuni speciale, 350 de lei pentru mențiune, 500 de lei pentru locul III, 711 lei pentru locul II și 933 de lei dacă s-au clasat pe locul I.

Regulamentul prevede că "elevii care au obținut mai multe rezultate deosebite la concursuri școlare, olimpiade sau concursuri sportive școlare, la aceeași disciplină, vor fi premiați o singură dată, pentru rezultatul cel mai bun", în timp ce "elevii care au obținut mai multe rezultate deosebite la discipline diferite, la concursuri școlare, olimpiade, sau concursuri sportive școlare, vor fi premiați pentru fiecare în parte". De asemenea, "în cazul competițiilor sportive școlare individuale sau de echipă, premierea se va face individual și pentru fiecare membru al echipei, corespunzător rezultatului obținut în competiție", stabilește același regulament.

Citeste continuarea>>

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.