Postul de manager la Spitalul Județean din Ploiești, scos pentru a TREIA OARĂ la concurs

Publicat in Administratie 09 Octombrie 2019 313 ori
Google+ WhatsApp
Postul de manager la Spitalul Județean din Ploiești, scos pentru a TREIA OARĂ la concurs
Postul de manager la Spitalul Județean din Ploiești, scos pentru a TREIA OARĂ la concurs

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Ploiești a anunțat un nou concurs pentru ocuparea postului de manager în cadrul unității sanitare. Este cea de-a treia încercare de a ocupa această funcție asigurată prin interimat din primăvară, când întreaga conducere a SJU Ploiești și-a dat demisia în urma unui control inopinat făcut în spital de ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Calendarul oficial prevede, pe data de 14 octombrie, o vizită în spital a persoanelor care ar putea fi interesate să candideze pentru postul amintit, termenul limită pentru depunerea dosarelor fiind 7 noiembrie.

Pe 14 noiembrie vor fi anunțate rezultate finale ale verificării candidaturilor, iar a doua zi vor fi publicate proiectele de management propuse de candidați. Acestea vor fi susținute public pe 20 noiembrie.

Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate pe 27 noiembrie.

Primul concurs a fost organizat în primăvară, dar, pe 13 mai, SJUP Ploiești a anunțat că, "pentru ocuparea funcției de manager-persoană fizică la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, anunț publicat în Monitorul Oficial nr.344/03.04.2019, la Registratura Spitalului Județean de Urgență Ploiești nu s-a înregistrat niciun dosar de înscriere până la data de 06.05.2019, ora 15.00, data limită de înscriere a candidaților". Prin urmare, concursul a fost reluat, în luna august, dar numai pentru a fi anulat pe motiv că  "un membru al comisiei de concurs a comunicat că se află în imposibilitatea prezentării la a doua, organizată pe data de 28 august".

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office