RASP Ploiesti a castigat procesul cu Administraţia bazinală de apă Buzău- Ialomiţa

Publicat in Administratie 08 Octombrie 2019 1747 ori
Google+ WhatsApp
RASP Ploiesti a castigat procesul cu Administraţia bazinală de apă Buzău- Ialomiţa
RASP Ploiesti a castigat procesul cu Administraţia bazinală de apă Buzău- Ialomiţa

În data de 02.10.2019, Curtea de Apel Ploiești, prin Hotarârea nr. 1108/ 02.10.2019, respinge recursul formulat de către ADMINISTRAŢIA BAZINALĂ DE APĂ BUZĂU- IALOMIŢA împotriva RASP Ploiești, ca fiind nefondat și menține Hotărarea Tribunalului Prahova, de anulare a autorizațiilor de gospodărire a apelor emise de către aceasta pentru stația de epurare a apelor uzate Ploiești, în ceea ce privește poluarea emisarului ( Pârâul Dâmbu), hotărâre rămasă definitivă.


Biroul Juridic al RASP Ploiești a procedat la contestarea autorizațiilor emise fără respectarea prevederilor legale sub NTPA 001.


Acest lucru generează anularea amenzilor primite în sumă totală de 3.276.316 lei , din care regia a efectuat plăți în cuantum de 1.164. 806 lei, sumă ce urmeaza a fi recuperată tot pe calea instanței. În ceea ce privește diferența de 2.111.510 lei RASP Ploiești urmează a fi exonerată de plata acestei sume.


Consiliul de Administrație și conducerea RASP Ploiești felicită și pe această cale Biroul Juridic din cadrul regiei pentru abordarea, gestionarea și rezultatul obținut în acest dosar.

sursa: comunicat de presa RASP Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office