In timp ce Dobre isi bate joc de ploiesteni, CJ Prahova aloca 10 milioane de lei pentru subventionarea gigacaloriei la Ploiesti

Publicat in Administratie 23 Septembrie 2019 1066 ori
Google+ WhatsApp
In timp ce Dobre isi bate joc de ploiesteni, CJ Prahova aloca 10 milioane de lei pentru subventionarea gigacaloriei la Ploiesti
In timp ce Dobre isi bate joc de ploiesteni, CJ Prahova aloca 10 milioane de lei pentru subventionarea gigacaloriei la Ploiesti

In timp ce primarul Ploiestiului e extrem de ocupat cu statul degeaba si pasatul responsabilitatii asupra celorlalti, iata ca presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, ne da motive sa ne mandrim ca avem la conducerea judetului un tanar cu mentalitate de om normal, neatins de "patima" orgoliilor politice.

Dupa experienta de anul trecut, cand am fost la un pas sa ramanem fara incalzire din cauza ambitiilor prostesti si razboaielor provocate de primarul Dobre cu cei de la Veoila (asa cum a facut si cu ROSAL, RASP, Politia Locala etc), anul acesta ploiestenii pot rasufla usurati: Consiliul Judetean aloca 10 milioane de lei pentru a subventiona pretul gigacaloriei.

Iata ce spune Bogdan Toader:

Am promis, mă țin de cuvânt! Pentru a veni în ajutorul ploieștenilor racordați la sistemul centralizat de încălzire, am propus consilierilor județeni aprobarea alocării a 10 milioane de lei pentru subvenționarea prețului gigacaloriei în municipiul Ploiești, în sezonul de iarnă.

Promisiunea pe care am făcut-o în luna aprilie a acestui an se concretizează, astfel, și voi susține ca, anual, să alocăm din bugetul județului fonduri pentru încălzirea locuințelor ploieștenilor.

Ajutorul pe care l-am asigurat Primăriei Ploiești în acest an nu se rezumă doar la contribuția pentru subvenționarea tarifului gigacaloriei. Alte patru milioane de lei le-am acordat municipalității ploieștene pentru un alt subiect sensibil – începerea lucrărilor la clădirea în care va funcționa laboratorul de radioterapie al Spitalului Municipal Ploiești. Un alt blocaj la nivel municipal care s-a rezolvat cu sprijinul Consiliului Județean!Astfel, cu suma totală de 14 milioane de lei, Ploieștiul a primit în acest an cele mai mari fonduri alocate vreodată de Consiliul Județean!Pentru că ne pasă de ploieșteni!
sursa: Facebook/Bogdan Toader

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.