Standarde europene! Sectia Neurochirurgie a Spitalului Judetean Ploiesti a fost modernizata. Bogdan Toader a verificat noile conditii in care vor fi tratati pacientii

Publicat in Administratie 16 Septembrie 2019 4324 ori
Google+ WhatsApp
Standarde europene! Sectia Neurochirurgie a Spitalului Judetean Ploiesti a fost modernizata. Bogdan Toader a verificat noile conditii in care vor fi tratati pacientii
Standarde europene! Sectia Neurochirurgie a Spitalului Judetean Ploiesti a fost modernizata. Bogdan Toader a verificat noile conditii in care vor fi tratati pacientii

Modernizarea Secției de Neurochirurgie a SJU Ploiești s-a încheiat, pacientii beneficiind de conditii la standarde europene.

Image may contain: 4 people, people standing


Președintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, a vizitat secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unde recent au fost finalizate lucrările de modernizare.

Administrația județeană a demarat încă de la sfârșitul anului 2017 lucrări ample de modernizare și reabilitare la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.Acestea au început cu modernizarea secției Cardiologie, iar ulterior, programul de îmbunătăţire a infrastructurii spitaliceşti a continuat cu secţiile Interne, Ortopedie și Chirurgie vasculară.

Astăzi, au fost finalizate lucrările la secția Neurochirurgie și conform calendarului stabilit, va începe și reabilitarea parterului unității sanitare, dar și extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe, precum și modenizarea ambulatoriului.

Image may contain: bedroom and indoor

Obiectivul de investiţie face parte din proiectul ,,Modernizare corp clădire A + B din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti”, incluzând lucrări de arhitectură, instalaţii electrice, instalaţii de fluide medicale, lucrări de curenţi slabi (detecţie incendiu, comunicare voce/date, control acces), lucrări de înlocuire a coloanelor de apă cu uzură ridicată, precum și lucrări de înlocuire a tâmplăriei și a obiectelor sanitare. Secţia de neurochirurgie are șase saloane, cu un total de 30 de paturi, precum și două rezerve. Saloanele sunt prevăzute cu grupuri sanitare proprii, sisteme de oxigen și aspirare la fiecare pat, dar și cu televizoare,fiecare încăpere fiind dotată cu mobilier multifuncțional nou.

Image may contain: indoor

Preşedintele Bogdan Toader, s-a arătat mulţumit de calitatea lucrărilor de modernizare efectuate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, precum și de dotarea acestuia cu aparatură medicală de ultimă generație.Toate acestea vor contribui la creşterea calităţii serviciilor medicale, oferind prahovenilor condiţii spitaliceşti optime.
Pe langă pacienții din judet, sectia de Neurochirurgie va prelua și cazuri din județele limitrofe: Buzău, Dambovița și Ialomița, unde spitalele nu dispun de o astfel de specialitate.

Modernizarea Secției de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, face parte dintr-un proiect amplu, derulat de Consiliul Județean Prahova, program care a vizat reabilitarea celei mai mari unități sanitare din județ, sănătatea fiind una din prioritățile mandatului președintelui Bogdan Toader.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office