Fonduri de la CJ Prahova pentru comuna Gura Vitioarei, prin parteneriat

Publicat in Administratie 22 August 2019 375 ori
Google+ WhatsApp
Fonduri de la CJ Prahova pentru comuna Gura Vitioarei, prin parteneriat
Fonduri de la CJ Prahova pentru comuna Gura Vitioarei, prin parteneriat

Consiliul Județean Prahova, reprezentat de președintele Bogdan Toader, în parteneriat cu Consiliul Local Gura Vitioarei, a finanțat proiectul ,,Reparații școală/grădiniță din satul Bughea de Jos, comuna Gura Vitioarei”.

Valoarea totală a investiției s-a ridicat la suma 27.284 lei cu TVA, din care suma alocată de județul Prahova a fost de 24.865 lei.

Lucrarea face parte din programul de dezvoltare a localităților județului Prahova și reabilitare a infrastucturii.

Proiectul menționat vizează îmbunătățirea condițiilor igienico-sanitare și crearea unui mediu sănătos de dezvoltare pentru elevii și preșcolarii din comuna Gura Vitioarei.

Anual, Consiliul Județean Prahova încheie contracte de asociere cu localitățile din județul Prahova.

Obiectivele propuse reprezintă priorități ale administrației județului și ale administrațiilor locale, având ca scop îmbunătățirea infrastructurii rutiere, a serviciilor sociale pentru populatie și a creșterii funcționalității instituțiilor de învățământ și cultură.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office