Cristi Ganea ofera detalii despre noul bazin olimpic din Ploiesti. Unde va fi construit

Publicat in Administratie 31 Iulie 2019 616 ori
Google+ WhatsApp
Cristi Ganea ofera detalii despre noul bazin olimpic din Ploiesti. Unde va fi construit
Cristi Ganea ofera detalii despre noul bazin olimpic din Ploiesti. Unde va fi construit

Studiul de fezabilitate pentru un nou bazin olimpic de înot, comandat în februarie deadministraţia ploieşteană, a sosit în această săptămână. Viceprimarul Cristian Ganea recunoaşte că proiectul, unul pe care l-a susţinut deschis de la început, nu are pentru moment şi o sursă de finanţare.

Cu Bazinul Vega aflat departe de condiţiile optime şi o problemă juridică din cauza căreia nu se pot face investiţii acolo, planurile Primăriei Ploieşti vizează construirea unui nou bazin, la standarde olimpice, în zona de sud a municipiului, în spatele Hipodromului. În februarie, municipalitatea a lansat o procedură de selecţie, pentru desemnarea firmei care să execute studiul de fezabilitate. În documentaţia publicată atunci, autorităţile au cerut ca noa bază sportivă să cuprindă un bazin de înot de 50 pe 25 de metri, unul didactic şi de antrenament pe jumătatea celui de mai devreme, o zonă cu încăperi conexe, vestiare, saună pentru cel puţin 10 persoane, sală de conferinţe pentru până la 50 de persoane, bufet, sală de fitness şi săli pentru masaj. Capacitatea totală ar urma să fie undeva la 1.000 de persoane.

Studiul de fezabilitate a fost livrat astăzi, a anunţat viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, care recunoaşte, totuşi, că nu e clar când va fi şi pus în aplicare. Singurele lucruri sigure sunt că bazinul va fi amplasat pe strada Ghighiului, în spatele Hipodromului Ploieşti, şi va primi numele "Tamara Costache", în onoarea marii campioane ploieştene, care de ani buni pregăteşte noi generaţii de înotători, cu rezultate foarte bune, în cadrul CSM Ploieşti.

Citeste continuarea>>

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office