Ordinul ANAF a fost publicat în Monitorul Oficial! Se aplică de azi

Publicat in Administratie 25 Iulie 2019 200 ori
Google+ WhatsApp
Ordinul ANAF a fost publicat în Monitorul Oficial! Se aplică de azi
Ordinul ANAF a fost publicat în Monitorul Oficial! Se aplică de azi

Ordinul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a fost publicat azi în Monitorul Oficial.

Concret, luni a fost publicat Ordinul pentru modificarea și completarea anexei nr. 1 „Conținutul cererii de acordare a eșalonării la plată și documentele justificative anexate acesteia“ și a anexei nr. 2 „Procedura de aplicare a acordării eșalonării la plată de către organul fiscal central“ la Ordinul președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 90/2016.

Acesta a intrat în vigoare imediat după publicarea în Monitorul Oficial.

Mai precis, documentul vine să transpună în legislația secundară o serie de modificări legislative apărute în cursul anilor 2017 și 2018. Toate aceste noutăți au fost introduse, prin trei ordonanțe diferite (OG nr. 30/2017, OUG nr. 25/2018 și OUG nr. 114/2018), în Codul de procedură fiscală, scrie avocatnet.ro.

Schimbările vizează mai ales datornicii cu risc fiscal mic, datornicii care n-au bunuri pentru constituirea de garanții și datornicii care desfășoară activitate sezonieră.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office