Comunicat de presa/ RASP Ploiesti saluta rezilierea contractului cu ROSAL

Publicat in Administratie 23 Iulie 2019 396 ori
Google+ WhatsApp
Comunicat de presa/ RASP Ploiesti saluta rezilierea contractului cu ROSAL
Comunicat de presa/ RASP Ploiesti saluta rezilierea contractului cu ROSAL

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești salută rezilierea contractului cu operatorul de salubritate, SC Rosal Grup SA, din municipiul Ploiesti, ca urmare a votului Consiliului Local din ședința extraordinară, din data de 22.07.2019. Această decizie este urmarea declanșării unei crize a salubrității la nivelul municipiului Ploiești.

Nerespectarea obligațiilor operatorului de salubritate SC Rosal Grup SA, a provocat o amplă nemulțumire colectivă, generată de încălcarea repetată a obligațiilor contractuale (cum ar fi: nerespectarea graficului de colectare sau dotarea necorespunzătoare a personalului operatorului etc).

RASP Ploiești, în calitatea sa de entitate publică, care monitorizează operatorii de servicii publice, își dorește o calitate sporită a serviciilor prestate de către aceștia, fie că vorbim de salubrizare, termoficare sau oricare alt serviciu public.

sursa: comunicat de presa RASP Ploiesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office