Lista sensurilor giratorii care se vor construi, până în 2020, pe DN1

Publicat in Administratie 05 Iulie 2019 1330 ori
Google+ WhatsApp
Lista sensurilor giratorii care se vor construi, până în 2020, pe DN1
Lista sensurilor giratorii care se vor construi, până în 2020, pe DN1

După blocajele care au apărut, luni, pe DN1, când s-au format cozi de mașini pe mai mulți kilometri la intrare în Ploiești, reprezentanții Consiliului Județean Prahova au prezentat și lista sensurilor giratorii care vor fi construite pe cel mai aglomerat drum spre Valea Prahovei.

 

 

Noile sensuri giratorii ar urma să fie gata de abia în primăvara anului viitor. Lista include trei zone considerate puncte negre, unde au loc frecvent accidente rutiere.

Primul sens giratoriu ar urma să fie amenajat la intersecția DN1 cu DJ100 D, la Bănești.Un al doilea sens giratoriu ar urma să apară pe DN1, la intersecție cu drumul spre Florești.Cel de-al treilea sens giratoriu va fi amenajat la Intersectie DJ 155 cu DN1 în Păulești.Lucrările la cele trei sensuri giratorii ar urma să înceapă în toamna acestui an, însă acestea vor fi finalizate de abia în 2020, potrivit autorităților.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a prezentat, vineri și soluția găsită pentru fluidizarea traficului pe DN1, în zona noului sens giratoriu.Este vorba de extinderea cu o bandă a drumului, propunere care nu presupune exproprieri, propunere care de altfel ar fi trebuit să fie luată în calcul de la bun început.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: observatorulph

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office