Consiliul Județean Prahova va înființa un club sportiv cu sediul în Palatul Administrativ

Publicat in Administratie 04 Iulie 2019 460 ori
Google+ WhatsApp
Consiliul Județean Prahova va înființa un club sportiv cu sediul în Palatul Administrativ
Consiliul Județean Prahova va înființa un club sportiv cu sediul în Palatul Administrativ

Consiliul Județean Prahova a demarat procedurile pentru înființarea unei structuri sportive, intenția instituției fiind de a prelua, ulterior, în subordine echipa de handbal HC Activ CSO Plopeni. Noul sediu al clubului va fi în Palatul Administrativ din Ploiești.După ce săptămâna trecută, aleșii județeni au aprobat de principiu înființarea unei structuri sportive în subordinea Consiliului Județean Prahova, deja au început primele demersuri în acest sens.

 

 

Potrivit hotărârii Consiliului Județean Prahova, noua structură sportivă se va numi Club Sportiv Activ Prahova - Ploiești. Clubul va avea personalitate juridică și va fi în subordinea Consiliului Județean Prahova, urmând ca activitatea să fie finanțată din venituri proprii și de la bugetul local al județului Prahova.Hotărârea Consiliul Județean Prahova prevede că noul club sportiv va avea sediul în Palatul Administrativ, pe Bulevardul Republicii din Ploiești, la etajul 3.

Scopul clubului sportiv va fi de „organizarea și administrarea de activități sportive, pentru comunitate, inclusiv a activităților de performanță, selecție, pregătire și participare la competiții interne și internaționale”, potrivit hotărârii Consiliului Județean Prahova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: observatorulph

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office