Membrii secţiilor de votare din Ploieşti îşi pot ridica indemnizaţiile

Publicat in Administratie 10 Iunie 2019 399 ori
Google+ WhatsApp
Membrii secţiilor de votare din Ploieşti îşi pot ridica indemnizaţiile
Membrii secţiilor de votare din Ploieşti îşi pot ridica indemnizaţiile

Instituţia Prefectului Prahova a anunţat că personalul implicat în organizarea și desfășurarea proceselor electorale din data de 26 mai a.c. în secțiile de votare din Ploiești este așteptat să ridice plata indemnizației, după următorul program: 6 iunie, între orele 10.00-16.30, de la intrarea H; 7 iunie, între orele 9.00-14.00, de la intrarea H; 8 iunie, între orele 10.00-13.00, de la casieria Prefecturii, intrarea B. Ridicarea banilor se face cu cartea de identitate în original.

Plăţile în numerar se fac către persoanele indicate în documente sau către cele împuternicite de acestea pe bază de procură notarială. Pentru sumele rămase neachitate, beneficiarii lor se vor adresa Instituţiei Prefectului Prahova, la intrarea B, alte detalii putându-se obţine la telefon 0244/524111.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.