Senatul a aprobat Autostrada Unirii Principatelor și Autostrada Basarabia

Publicat in Administratie 03 Iunie 2019 449 ori
Google+ WhatsApp
Senatul a aprobat Autostrada Unirii Principatelor și Autostrada Basarabia
Senatul a aprobat Autostrada Unirii Principatelor și Autostrada Basarabia

Plenul Senatului a adoptat, luni, tacit, un proiect de lege privind aprobarea obiectivelor de investiţii "Autostrada Unirii Principatelor Române" şi "Autostrada Basarabia". Proiectul merge la Camera Deputaților în calitate de for decizional.

  • Autostrada Unirii Principatelor Romane: Ploiesti - Buzau - Focsani - Bacau - Pascanu - Siret / Autostrada începe de la Autostrada A3 București - Borș în apropierea municipiului Ploiești până la Vama Siret, județul Suceva, de la frontiera de nord a României cu Ucraina
  • Autostrada Basarabia: Focșani - Albița / Începe de la Autostrada Unirii Principatelor Române în apropierea municipiului Focșani până la Vama Albița, județul Vaslui, de la frontiera de est a României cu Republica Moldova.

Ministerul Transporturilor va începe în termen de 90 de zile de la intrarea în vigoare a legii procedurile necesare pentru realizarea obiectivelor de investitii, potrivit proiectului de lege.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.