Bravo, Dobre! Primaria Ploiesti nu a incheiat contract pentru dezinsectia capuselor, plosnitelor sau a tigrului platanului!

Publicat in Administratie 31 Mai 2019 340 ori
Google+ WhatsApp
Bravo, Dobre! Primaria Ploiesti nu a incheiat contract pentru dezinsectia capuselor, plosnitelor sau a tigrului platanului!
Bravo, Dobre! Primaria Ploiesti nu a incheiat contract pentru dezinsectia capuselor, plosnitelor sau a tigrului platanului!

Semnale apărute în ultimele zile, în spațiul public, care atrăgeau atenția asupra apariției unui număr mare de insecte în diferite zone ale orașului, au primit răspuns din partea operatorului care asigură dezinsecția și deratizarea la nivelul municipiului.

Reprezentanții Coral Impex SRL au explicat, într-un comunicat de presă, cine este responsabil pentru combaterea unor insecte precum "Tigrul platanului", a cărui prezență a fost semnalată, deja, în diferite zone ale orașului. ACeștia au  arătat că, în baza contractului încheiat în vara anului trecut cu municipalitatea ploieșteană, societatea efectuează intervenții doar pentru combaterea țânțarilor. "Tigrul platanului", în schimb, o altă insectă din categoria dăunătorilor, pe care ploieștenii o știu bine, de verile trecute, pentru ciupiturile sale, poate fi combătut prin alt tip de intervenții care țin de SGU Ploiești.

Comunicatul operatorului de dezinsecție și deratizare:

 

În urmă cu o săptămână, Primăria Ploiești a anunțat că au început operațiunile de dezinsecție la nivelul municipiului Ploiești. "Acțiunea de dezinsecție se va asigura pe suprafața spațiilor deschise, care aparțin domeniului public, precum și în cadrul căminelor și canalelor aferente rețelelor edilitare din proprietatea Municipiului Ploiești. Totodată, vă informăm că, s-a asigurat deja serviciul de dezinfecție, la spațiile special amenajate pentru colectarea deșeurilor menajere. Astfel, se vor aplica soluții în vederea combaterii căpușelor și se vor desfășura și acțiuni de deratizare în spațiile deschise aparținând domeniului public și privat al orașului", transmiteau reprezentanții municipalității.

Potrivit unor anunțuri făcute anterior de reprezentanții Coral, operațiunile de dezinsecție și deratizare la nivelul municipiului au fost demarate din 20 mai. 

Contractul între municipalitate și Coral Impex SRL a fost încheiat în vara lui 2018, pe o perioadă de patru ani. Autorităţile locale anunţau, la momentul respectiv, un buget de circa 6,4 milioane de lei pe an pentru aceste servicii publice.

sursa: www.telegrama.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office